L’Oreig, grup d’acció cultural i Xarxa Santboiana arriben a un acord de col•laboració.

27.11.07 | | 1 comentaris »

Xarxa Santboiana i l'Oreig, grup d’acció cultural, han formalitzat l’acord pel qual Xarxa Santboiana desenvoluparà una nova i estratègica secció plenament dedicada a les Noves Tecnologies de la Informació ( TIC).

Cercant les sinergies d' ambdues realitats es pretén assolir una major penetració en la societat i una millor difusió tant de les notícies com dels actes culturals alhora que la divulgació de l’ús normalitzat de les noves tecnologies.

Aquesta nova secció, com altres, disposarà de tot el suport de l'Oreig tant a efectes organitzatius com operatius constituint-se com a una eina molt significativa cara a la propera constitució de la delegació Territorial de l'Òmnium Cultural del Baix Llobregat.

1 comentaris

  1. Carles Dalmau // 27 de novembre del 2007, a les 14:20  

    Com a vocal de l'Oreig i membre de la Junta Gestora de l'Òmnium Cultural al Baix Llobregat, dono la benvinguda a la XARXA SANTBOIANA. Crec fermament en la SUMA de les moltes i moltes sinergies que darrerament flueixen a banda i banda del riu Llobregat. Crec que no és bo autoimposar-nos límits sinó restar oberts a les novetats i estar disposat a explorar noves formes de comunicació i de divulgació cultural, de pensament, pais llengua, etc
    Benvinguts blocaires santboians i santbioanes.
    Carles Dalmau

Últims posts publicats a la xarxa