Vols ser voluntari voluntària per la llengua?

22.11.07 | | 2 comentaris »

Voluntariat per la llengua

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat i L’Oreig, Grup d’Acció Cultural, col·laboren en l’organització a Sant Boi de Llobregat de la quarta edició del programa “Voluntariat per la llengua” amb l’objectiu de fomentar l’ús oral del català entre la població , incidir en els hàbits lingüístics dels catalanoparlants i consolidar la idea que el català és i ha de ser una llengua d’acollida. Aquest programa consisteix a posar en contacte persones que vulguin destinar una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes, a conversar en català amb alumnes dels cursos de català o d’altres entitats que necessiten reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana.

Les persones interessades a participar-hi, com a voluntàries o com a aprenentes, han de lliurar emplenada una fitxa d’alta al SLC o a L’Oreig. Aquestes fitxes es poden trobar a L’Oreig, al SLC, als casals de barri i a les biblioteques de Sant Boi. (baixat el document)

El SLC farà les parelles o grups i els posarà en contacte. A partir d’aquí, les parelles o grups decidiran dia, hora i lloc de trobada setmanal.

2 comentaris

  1. Andrea ....de acà y de allà // 23 de novembre del 2007, a les 19:09  

    Dónde se entrega el documento?

  2. Xarxa Santboiana - Sant Boi bloc a bloc // 24 de novembre del 2007, a les 1:05  

    Andrea,
    Pots deixar el document a Cal Ninyo, C/Major, Josep Borras, el del bar, ell el farà arribar a L'Oreig.

    Enhorabona per la teva empenta!!!


    Josep Maria.

Últims posts publicats a la xarxa