Benvinguts a la nova pàgina de Xarxa Santboiana

8.6.08 | | 0 comentaris »


Benvolgudes i benvolguts blocaires,

Ja hem finalitzat el canvi de plantilla de Xarxa Santboiana, esperem i desitgem que sigui del vostre grat. Si voleu ens poder dir la vostra opinió, ens agradaria conèixer-la, ho podeu fer en els comentaris o bé per correu electrònic.

Amb aquesta nova maqueta de la weblog de Xarxa Santboiana tanquem, de moment, el procés d'actualització a la Web 2.0, en aquests moments pocs agregadores o xarxes de la Catosfera estan tan actualitzats com Xarxa Santboiana, les eines que tenim instal·lades són: Qik, Twitter, Feevy, You Tube, Google videos, Snap Shots, , Picasa, Flickr, estadístiques diverses, Translendium, traductor a altres idiomes, i Sonoweb, per a facilitar un millor accés a persones amb discapacitat, tots aquests elements fan que estiguem més a prop d'una pagina molt més interactiva. Tota aquesta feina que hem fet té el seu mèrit, doncs, no ens han costat diners totes són gratuïtes, fàcils d’instal·lar i el seu rendiment esta més que demostrat.
Les estadístiques de visites cada dia van en augment, tot i ser una xarxa local, en aquest moments ens han visitat més de 18.000 persones que han vist 43.514 pàgines, amb aquesta nova imatge esperem i confiem que amb la vostra ajuda continuarem sent un referent més enllà del nostre país.

Nota: Per a poder visionar bé la pagina en el vostre ordinador heu de tenir el navegador Firefox actualitzat o bé l'Internet Explorer (versió 7.0) de Windows.

Últims posts publicats a la xarxa