Comunicat de Xarxa Santboiana

1.6.08 | | 0 comentaris »

Benvolgudes i benvolguts blocaires,

La tertúlia "Blocs i Política", i la 2a. Trobada de Blocaires de Xarxa Santboiana amb la xerrada "Memòria Històrica i Noves Tecnologies" són els actes que hem organitzat aquest mes de maig, a més a més de la col·laboració en la presentació del llibre "El Poble dels Bojos" de l'Amadeu Alemany. L'Equip de Xarxa Santboiana en fem una molt bona valoració i us donem les gràcies per la vostra col·laboració i participació.

Durant la primera quinzena del mes de juny farem el canvi de plantilla de la weblog de Xarxa Santboiana per allò d'anar avançant i adaptar-nos a la Web 2.0, això us/ens comportarà durant uns dies petites molèsties alhora d'accedir a la pàgina de la xarxa, us demanem disculpes, procurarem fer-ho en el mínim temps possible.

Finalitzada aquesta migració començarem a treballar amb noves eines que us anirem ensenyant al bloc i que novament faran que continuem sent un referent a casa nostra i gairebé capdavanters en aplicar-les.

També us informem que teniu a la vostra disposició aquest bloc d'on podeu agafar idees per millorar els vostres blocs, i si teniu algun problema no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, us donarem una mà.
L'equip de Xarxa Santboiana.

Últims posts publicats a la xarxa