Us presentem els blocs dels Tallers de creació i manteniment de blocs

29.11.08 | | 0 comentaris »

El divendres, 28 de novembre, varem fer la cloenda dels segons tallers de blocs a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Aquests tallers de creació i manteniment de blocs han estat organitzats pel Departament d'Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Boi, ensantboi.com i Xarxa Santboiana, secció d’Òmnium Cultural de Sant Boi.

A l’acte de cloenda hi van assistir en representació de L’Ajuntament, Lluís Pérez, Tinent d’Alcalde del nostre Ajuntament, Enric Garcia, President del Consell del Barri Centre i representants d’Òmnium Cultural Baix Llobregat, Aquest acte es va oferir per vídeo conferencia (en directe) gràcies a Carles Cercós. També hem d’agrair la presencia del Director de Radio Sant Boi, Josep Pallarès, que va enregistrar aquest acte.

Ferran Cobo va agrair tant a l’Ajuntament com a tot el personal de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer les facilitats per poder dur a terme aquests tallers de creació i manteniment de blocs. La segona part dels tallers “Aplicació de recursos audiovisuals per blocs” començaran el mes de gener de 2009.

Josep Maria Comas va fer la presentació dels blocs, un a un, que s’han fet en aquests tallers a tots els assistents. Va destacar que no hi ha referent a la comarca que iguali els tallers que s’han fet a la nostra ciutat i que la segona part d’aquest tallers poden marcar encara molt més les diferencies amb altres poblacions de la nostra comarca.

Els representants de l’Ajuntament, Lluís Pérez i Enric Garcia van lliurar els certificats de participació en aquests tallers a tots els participants.

Per acabar l’acte es va fer un petit pica pica

Aquest h’estat un treball que com molt bé es va dir: “S’ha fet amb la clara voluntat d’obrir un front més contra la fractura digital que pateix el nostre país, al mateix temps han obert un petit espai més de llibertat per a les persones que han començat a endinsar-se en el món dels blocs, vaja d’Internet”
Us relacionem tots els nous blocs que s’han incorporat a Xarxa Santboiana
Ceip M. Fernàndez Lara – Inma Gómez
Centre d'Estètica Nature - Montse Reiz Todo
Coral Pedres Blanques – Anna Cardona
El bloc del Mindundi - Josep Maria Orallo
El sofà d’en Roc – Vicenç Bon
Hilvanar - Ester Delgado
Lola Planet – Lola Quero
Macroiris - Domingo Ortega
Pagesia Urbana – Roser Miranda
Pokapok - Gabriel Ruiz
Recomanem Biblioteca Jordi Rubió– M. Amàlia Morón
Tocs de Llum – Anna Donaire
Una mica d’Art – Elisenda Castells
Vista Cansada - Julio Pulido
Xapes de Cervesa – Josep Palomares

Últims posts publicats a la xarxa