Voteu al grup santboià "Qui hi ha?" perquè guanyin la XXV edició del Festival Ortigueira!

17.6.09 | | 1 comentaris »

Català:
Qui hi ha? ha estat triat d’entre 57 grups com a un dels vuit semifinalistes per participar al Festival Ortigueira 2009. D’aquests vuit semifinalistes només tres debutaran a l’escenari d’Estrella Galicia el 9 de juliol, dins el Proyecto Runas 09, de promoció de nous creadors del folk. Des de JA, tu ens pots ajudar a anar-hi, perquè tu decideixes amb el teu vot si Qui hi ha? figurarà al cartell de la XXV edició del Festival Ortigueira!!! Xarxa Santboiana us demana que segui l’enllaç: http://www.quihiha.cat/ i els voteu !!!!

Moltes gràcies.
Castellà:
Qui hi ha? ha sido elegido de entre 57 grupos como uno de los ocho semifinalistas para participar en el Festival Ortigueira 2009. De estos ocho semifinalistas sólo tres debutarán el escenario de Estrella Galicia el 9 de julio, dentro del Proyecto Runa 09, de promoción de nuevos creadores del folk. Desde JA, tú nos puedes ayudar a ir, porque tú decides con tu voto si ¿Quién está? figurará en el cartel de la XXV edición del Festival Ortigueira! Xarxa Santboiana te pide que siguas el enlace http://www.quihiha.cat/ y los voteís!

Muchas gracias.

1 comentaris

  1. Unknown // 3 de juliol del 2009, a les 13:19  

    Gràcies a tothom pel suport que ens heu donat als Qui hi ha? per anar al Festival de Ortigueira, i en particular Xarxa Santboiana i a la vida associativa santboiana. Gràcies a tots vosaltres els Qui hi ha? ho hem aconseguit!!! Anem cap a Ortigueira!!!

    Ricard Ros de Qui hi ha?

Últims posts publicats a la xarxa