Premis Blocs Catalunya 2009

11.7.09 | | 0 comentaris »

Benvolguts, benvolgudes:

La segona edició dels Premis Blocs Catalunya ha tancat el període d’inscripció amb més de 600 blocs presentats. Hem presentat Xarxa Santboiana en la categoria de Noves TIC. Ja podeu votar els vostres blocs preferits fins el proper 10 de setembre, en un procés del que en sortiran els blocs finalistes de cada categoria.

Vic acollirà el divendres 2 d’octubre el lliurament de la segona edició dels Premis Blocs Catalunya. A la fotografia, la presentació d’aquesta nova edició a càrrec de Josep Burgaya, president de l'ImpeVic i segon tinent d’alcalde, i Trina Milan, presidenta de l’Associació STIC.CAT.

Així doncs, us agrairem que ens feu suport per a arribar a la final. Podeu votar-nos seguint aquest enllaç: http://www.stic.cat/premisblocs/index.php?option=com_php&Itemid=58&categoria=5&id=569

Nota: Per votar, has d’escriure el teu correu electrònic, que ha de ser una adreça vàlida. Allà, hi rebràs un correu amb un enllaç que hauràs de seguir per confirmar el teu vot. Fins llavors, no serà comptat com a vàlid. Quan hagis confirmat el teu vot, no podràs votar cap altre bloc de la categoria TIC.

Moltes gràcies.
L’equip de Xarxa Santboiana

Sant Boi de Llobregat, 11 de juliol de 2009

Últims posts publicats a la xarxa