La pagina del Fèisbuc de Xarxa Santboiana ja té més de 4.000 seguidors.

13.12.09 | | 0 comentaris »

El 24 d’agost de 2009 Xarxa Santboiana va arribar als 2.500 seguidors, avui 13 de desembre ja som 4.025 al Fèisbuc.
Gràcies a la xarxa social Fèisbuc, l’usuari pot registrar-se com 'seguidor', pot comunicar-se i estar en contacte amb amics i altres membres del grup. A més, molts dels membres de la xarxa social ja han començat a utilitzar el taulell d’anuncis, han compartir fotografies, han afegit enllaços i han planificat esdeveniments.
Actualment Sant Boi té més de 100 grups que superen el centenar de seguidors, des de la xarxa s’han fet col·laboracions amb altres grups Santboians que fins la data han donat molt bons resultats.

Un dels objectius d’aquesta acció de màrqueting és promocionar i posicionar a Sant Boi en el món de la web 2.0, adaptant-se així a les tendències actuals de les Noves Tecnologies. A més, aquest tipus de publicitat a través de les noves tecnologies és de gran eficàcia, cal recordar que la xarxa de blocs de Xarxa Santboiana continua sent un referent en el nostre país, per la gran incidència d’Internet en la societat actual, en aquests moments ja som 270 blocs.

L’equip de Xarxa Santboiana estem contents per la feina feta i pels resultats que s’estan aconseguint a diferència d’altres pàgines tancades que no permeten escriure res, anul·lant drets fonamentals de qualsevol persona com és el dret a opinar.

Gràcies a totes i tots per donar-nos la vostra confiança.

Últims posts publicats a la xarxa