Associacions i xarxes de blocs

27.1.08 | | 0 comentaris »

Aquest dissabte 26 de gener, en Ferran Cobo, Sergi Turiella i Josep Maria Comas hem assistit a les Primeres Jornades de la Catosfera a Granollers.
La taula “ Associacions i xarxes de blocs” ha estat moderada per Carles Guadian (Las Ideas Catalunya). Han intervingut com a ponents: Joan Ramon Bernabé (Vallesfera), Núria Masdeu (Blocs Terrassencs), Daniel Gil (Blocs ebrencs), Ismael Miñano (xarxabloc), José Rodriguez (Xarxa de blogs sindicals) i Josep Ma Comas (Xarxa Santboiana).

Amb una sala plena de gent de molts indrets del país, els ponents hem explicat la finalitat, activitats i projectes de les respectives xarxes a les que representàvem.
Molt breument he fet una petita explicació de les activitats que Xarxa Santboiana ha fet durant el 2007, així com els actes i les activitats que volem dur a terme aquest 2008.
He fet un petit recordatori a tots els assistents de la necessitat de fer accessibles els nostres blocs a les persones amb discapacitat. Aquesta reflexió ha estat molt ben acollida per tos els assistents, des de Xarxa Santboiana entenen que si volem que la Catosfera sigui un projecte on hi participin tots els ciutadans i ciudatanes, hem de posar mitjans per que així sigui.
El debat ha estat molt profitós i intens, s’ha posat de manifest i ha quedat molt clar el paper i la necessitat de les xarxes locals, comarcals, temàtiques, etc. per tal de que no quedin forats negres en aquest projecte que anomenem Catosfera.

En Ferran Cobo ha comunicat als representants de les xarxes que han assistit que Xarxa Santboiana té previst organitzar aquesta tardor la 1a.Torbada de Xarxes dels països catalans a Sant Boi.

En Sergi Turiella també ha assistit a un taller de blocs per millorar, ampliar els seus coneixements.

Podeu veure els vídeos de les taules que s’han organitzat en aquesta trobada (taules), abans us haureu de baixar el realmedia(gratuït)
Volem felicitar al Marc Vidal i a tot els que han col·laborat en organitzar aquesta trobada, L’Ajuntament de Granollers ha donar ple suport a aquestes primeres jornades de la Catosfera.

Fotografies de Sergi Turiella.

Últims posts publicats a la xarxa