Catosfera: Novetats a Xarxa Santboiana

30.1.08 | | 1 comentaris »

Després de les Primeres Jornades de la Catosfera, l’equip de Xarxa Santboiana hem cregut convenient afegir el directori de “Associacions i xarxes de blocs”. Pel menú horitzontal “Catosfera” podeu accedir-hi, també podeu consultar-ho pel menú vertical “associacions i xarxes de blocs”.

A data d’avui són més de 70 les associacions i xarxes de blocs del nostre país, de ben segur que sortiran més. Aquest llistat del que avui disposem ho hem d’agrair al treball d’en Saül Gordillo.

Una de les xarxes que han començat fa poc és la de “Penedesfera”, des de Xarxa Santboiana vam oferir al Daniel García Peris el nostre suport i col·laboració perquè tiri endavant aquesta xarxa a les comarques del Penedès. Si teniu algun amic que tingui un bloc i sigui del Penedès podeu informar al Daniel al seu correu electrònic: dani@danielgarciaperis.cat.

Altra xarxa que hem engegat és: Baix Llobregat blocs, aquesta xarxa/agregador de blocs es una iniciativa conjunta de Xarxa Santboiana i L’Oreig – Òmnium Cultural Baix Llobregat, pensem que pot arribar a ser una de les més potents de Catalunya. Aquest bloc encara està en desenvolupament ja es pot visitar. Igual que deiem abans si teniu algun amic que tingui un bloc i sigui del Baix Llobregat ens podeu enviar les dades dels seu bloc a: xarxa.santboiana@gmail.com, o a: blocs.baixllobregat@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

1 comentaris

  1. Daniel García Peris // 7 de febrer del 2008, a les 13:25  

    Amics santboians, gràcies pel vostre suport.

    El 16 de febrer a Gelida fem la reunió constituent de la Penedesfera. Si voleu més informació d'aquesta reunió aneu a http://www.danielgarciaperis.cat/2008/02/07/reunio-de-la-penedesfera.

    Això ja engega!

    Salutacions

Últims posts publicats a la xarxa