III trobada de Blocs, Fèisbuc i Birres de Xarxa Santboiana.

24.5.09 | | 1 comentaris »

Amigues, amics:

El temps passa volant i ja hi tornem a ser! Un any més per aquesta època, Xarxa Santboiana convoca tots els blocaires santboians a trobar-nos de manera presencial. Aquest cop, però, amb una novetat: hi convoquem també als feisbucaires de Sant Boi.

Així, la III Trobada de Xarxa Santboiana tindrà lloc el proper dissabte 30 de maig, a les 12 del migdia, a Cal Ninyo com ja és habitual.

Encara falten uns dies i hem d’acabar de tancar alguns aspectes de la Trobada, però us podem avançar ja algunes de les activitats que s’hi duran a terme:

- Seguint la línia dels darrers anys de promocionar alguns blocs temàtics significatius, enguany hem optat pel tema “Blocs i Medi Natural” i, així, en Xavier Sánchez (bloc) i en Jaume Sans (bloc) ens presentaran els seus blocs.

- Comptarem amb la presència de Carlos Guadián, especialista en xarxes socials que ens explicarà quatre coses d’aquest món tan apassionant.

- I, si tot va bé... us presentarem una sorpresa que esperem que us engresqui d’allò més.

Acabarem aquesta trobada de Blocs, Fèisbuc i Birres amb un pica-pica i birres per tothom.

Apa, esperem que us faci patxoca! En trobem el 30 de maig a Cal Ninyo!

1 comentaris

  1. Vicenç Bon // 29 de maig del 2009, a les 10:24  

    En aquesta data seré fora de Sant Boi. Però com a President d'Òmnium Cultural del Baix Llobregat i com a blocaire santboià convençut i militant no espero, que ja sé que passarà, res més que el més gran dels èxits per a aquesta III Trobada.
    Una molt forta abraçada per als companys blocaires i el meu encoratjament per als que encara no ho són!

Últims posts publicats a la xarxa