III trobada de Blocs, Fèisbuc i Birres de Xarxa Santboiana.

31.5.09 | | 0 comentaris »

El dissabte 30 de maig, es va celebrar la III trobada de Blocs, Fèisbuc i Birres de Xarxa Santboiana.

En Ferran Cobo, (De Sant Boi al món) va ser l’encarregat de fer la presentació de l’acte: “Dels 9 blocaires que varem iniciar aquesta aventura, avui en som 230. En aquest dos anys de camí va destacar les 29.283 persones, dels cinc continents, que han visitat la pàgina de la xarxa, això ens ha representat més de 69.000 accessos”.
Xarxa Santboiana agraeix la col·laboració de Paky López (En companyia) i Ricardo Caballero (imatges de santboi tv)

Els blocaires Xavier Sánchez, (el marge), i l’Andreu Burguera, (Golbes); van explicar a tots els assistents el contingut dels seus blocs, ambdós blocs ens ensenyen a conèixer el nostre entorn una mica més, senderisme, la pedra seca, antic camins, com ara el Camí Ral, anellament i la flora i la fauna del Baix Llobregat.

Molt breument, Josep Maria Comas (Finestres de Sant Boi) va presentar les dades del treball que esta fent LocalRet dins de la confecció del Pla Director de la Societat del Coneixement de Sant Boi. Podeu veure totes les dades d’aquest treball clicant aquí. Conclusions: Sant Boi té moltes mancances i cal que tots ens impliquem perquè es pugui aconseguir un Sant Boi de la societat del coneixement!

El convidat Carlos Guadián, (K-Government), va destacar i explicar les raons més importants per formar part d’una xarxa social, Faceboox, Ning, Twitter, Plurk, etc. També va destacar el bon treball fet per la gent de la xarxa en el món de la Catosfera catalana. En Carlos porta molts anys treballant amb les xarxes socials en el món de l’administració.

Per acabar el Ferran Cobo va explicar que l’equip de Xarxa Santboiana esta treballant amb la xarxa social ning.com, de moment l’estem traduint al català i abans de l’estiu la tindrem a punt per invitar a tota la gent de Sant Boi a formar-hi part. Si voleu podeu donar-li un cop d’ull: http://xarxasantboiana.ning.com/

Finalment es va fer el ja tradicional pica-pica i birres per a tots els assistents.
Agraim l’assistència a l'acte de l’Enric Garcia, Regidor del Barri Centre, i d'en Miguel Ángel Merino del grup municipal ICV.

Últims posts publicats a la xarxa